2013-08-12 298 瀏覽
因媽咪同仔仔之早兩星期响到食過Lunch,話店裝格調好有品味及食物水平都有點超中的平凡﹗星期日同仔仔食過午飯,可以過九龍公園玩耍的大前提...就開始進發食店,地點近河內道口及加拿芬道交界,都容易搵到。問口先有架招牌 粉紅色 Mini Cooper 歡迎客人,門口接待先行通傳,等3~4分鐘後,可從地面落一層到開飯場地,以白色為主、帶點西歐風格,感覺自然、但有點個性 (純熟個人睇法),因先見一個小噴水池,轉灣再見到張大sofa,仲有個人形大公仔企响到恭迎你,頭上仲有大水晶燈照住,嘩...一位女服務員有禮帶到近舞台前的四人枱,包括一張BB '登',仲有同仔仔打招呼添,態度都感覺良好;另一位女服務員就打開埋本 Menu 放係我地面前,都係細心之舉 (可能當時只得4枱客)。食物款式不太多,可能少過又一城的EXP,但有 7款set lunch 可供選擇。我們點了一款 鯛魚薯蓉及一款 大蝦蟹肉芝士汁意大利飯,就先上 餐湯 或 沙律 (點了各一款),餐飲就都係普普通通果D咖啡或茶囉,但杯熱咖啡味淡香質濃,可比 Pacific Coffee。主菜薯蓉相當之林及有味大蝦彈牙、芝士汁味不會過濃最後,餐甜品只

主菜
鯛魚薯蓉焗菇菇
薯蓉相當之林及有味
大蝦蟹肉芝士汁意大利飯
大蝦彈牙、芝士汁味不會過濃

最後,餐甜品只係 泡芙一件,不感興趣,所以另加$30可轉Menu內的款式
雪糕泡芙 & 意大利芝士餅
得!!!!

埋單都係$3xx,尖沙咀區,一定會再來食佢。

2013-08-11
鯛魚薯蓉焗菇菇