2018-09-25 159 瀏覽
今日同男朋友去咗間靚靚西餐廳約會地點位於尖沙咀,交通非常方便。餐廳嘅感覺好elegant,擁有一條屬於自己嘅獨立樓梯,行上去感覺非常高貴 餐廳裏面嘅設計亦都非常特別,以花做主題,環境好寧靜舒適,喺度約會非常romantic 餐牌分為湯,沙律,main course,意粉,意大利飯,pizza,飲品等等......飲品嘅種類都唔少,有alcohol同non alcohol我哋點完嘢食之後店員就拎咗熱辣辣嘅麵包嚟喇。麵包外脆內軟,好鬆化加埋橄欖油同醋食簡直perfect USDA Angus rib eye Steak 10oz我哋選擇咗medium,廚師控制火候控制得好好,真係啱啱好medium,唔會過生或者過熟牛扒好香呀!好juicy!好有牛味!另外有三種醬料配塔,總有一款會啱你 Carbonate spaghetti意粉軟硬度適中,蜆肉好新鮮好鮮嫩配料仲有煙肉同埋雜菌,加埋溫泉蛋撈埋一齊食,非常美味呢間餐廳絕對適合情侶約會或者同埋成班朋友嚟gathering,想享受優雅環境同埋美食既可以嚟試下呢
今日同男朋友去咗間靚靚西餐廳約會
地點位於尖沙咀,交通非常方便。

飲品嘅種類都唔少,有alcohol同non alcohol

加埋橄欖油同醋食簡直perfect

USDA Angus rib eye Steak 10oz

牛扒好香呀!好juicy!好有牛味!
另外有三種醬料配塔,總有一款會啱你

Carbonate spaghetti
意粉軟硬度適中,蜆肉好新鮮好鮮嫩

配料仲有煙肉同埋雜菌,加埋溫泉蛋撈埋一齊食,非常美味

• Carbonate Spaghetti
  • Angus  Ribs  Eye