2023-07-08 1041 瀏覽
故宮一遊。順帶去附近搵食🤤😋之前都有睇過下附近有咩食,於是揀另一咗呢間Cupping Room。位置開陽,對住個海,舖頭唔算好大,不過裏面間隔座位都幾闊落嘅,光猛乾淨,仲有outdoor座位提供,好chill下,唔錯!我哋一行6人,由於天氣太熱,我哋都決定唔揀outdoor luuuuu🥵自助落單比$,食物方面試咗雙拼三文治,明太子天使麵同埋雞肉意粉;三文治唔錯,鍾意!天使麵原來係凍食㗎,有少少似冷盤嘢,味道好清新嘅,得意!最估唔到係個雞肉意粉,以為係普通嘢,點知出奇地又好好味喎,推介!飲品方面試咗幾款咖啡;分別有冷熱黑啡、抹茶、焙茶,仲有一款店主推介嘅椰子latte,全部都唔錯!再試埋佢哋嘅手工啤酒,有2款,揀咗jasmine嚟試,特別👍🏻本身有用餐時間限制,不過可能係平日嘅關係,所以唔太多人,過晒用餐時間都冇比人趕走嘅😆總括而言,可以返兜

總括而言,可以返兜
2023-06-23