2017-02-07 2233 瀏覽
去Brick Lane嘆返個英式Tea是常識吧..! 環境燈光格外有情調.. 絕對relax 閒聊嘅好地方.. 而且店員好有禮貌.. 完全感受到英國的氛圍..我之前都食過一次覺得幾好味所以今次再encore.. 果然無失望水準都keep到.. 去Brick Lane必試 All Day Breakfast Combo.. 份量夠大種類夠多.. 同朋友一齊share都唔過份.. 特別之處就係食咁多款野都唔知自己食緊咩但又幾好味.. 我自己最鐘意食就係好juicy嘅蕃茄.. 仲有大大隻mushroom.. 好吸引.. 不過之前食係荷包蛋.. 好味好多.. 可惜今次俾左炒蛋.. 哈哈.. 呢碟有舊野黑色嘅肉我係唔鐘意食架.. 即使到依家都未知係咩.. 仲有Egg Benedict 配埋沙律菜.. 賣相好吸引.. Egg Benedict 再加埋上面蛋黃醬.. 下面有bacon 多汁得來又有煙肉香味.. 最重要係麵包吸收哂所有精華.. 可能唔鐘意食包都唔會抗拒得到.. 我點左杯Green latte 好濃綠茶味入口幾香.. 而每次我朋友必飲Cappuccino入口即溶而且個拉花夠特別..

All day breakfast combo
Egg Benedict