之前都去過呢間咖啡室食晏,試過出名既3D咖啡,係幾得意不過要等好耐,黎呢間係覺得佢既咖啡比連鎖店既好飲,而且無乜人,但依家愈來愈多人喇!上次等3D咖啡仲等左多過半個鐘,所以今次都係揀佢d set lunch 算。Set lunch都唔算太貴,不過餐牌成日都會轉。今日係鮮茄蟹肉意粉、carbonara、蘑菇雞肉批同烤三文治,前菜有沙律或湯,飲品有咖啡或茶,價錢大概八十幾蚊。我點左沙律,話係凱薩沙律,但一d都唔似⋯⋯主菜揀左carbonara,芝士味唔夠香,個味其實似白汁意粉,而且賣相都麻麻,太濕喇⋯⋯飲品加左五蚊轉泡沫咖啡,咖啡係全個餐最好既。奶泡滑而且咖啡味夠,野食不過不失啦,都係黎飲咖啡比較好。

我點左沙律,話係凱薩沙律,但一d都唔似⋯⋯

2015-12-11