2022-10-16
鐘意食和牛同牛舌既各位 一定要睇呢個𝐩𝐨𝐬𝐭!!!呢餐真係一次過滿足唒我兩個願望~兩個人叫咗兩個𝐬𝐞𝐭 食到好飽好滿足✨✿ 日本𝐀𝟒鹿兒島和牛牛肩肉 $𝟐𝟕𝟖 (𝐬𝐞𝐭 +$𝟑𝟖)呢個𝐬𝐞𝐭一送到嗰陣我即刻心心眼(ˊᵒ̴̶̷̤ꇴᵒ̴̶̷̤ˋ)塊𝐀𝟒和牛牛肩肉既油花分佈好平均 係大理石既花紋因為塊和牛太大塊 所以餐廳已經預先切好做𝟖塊每邊輕輕燒一燒已經食得 和牛入口即溶 牛味都幾濃郁食𝟐、𝟑塊 再配埋味素飯一齊食 已經超滿足(⸝⸝•‧̫•⸝⸝)✿ 厚切特上牛舌𝐜𝐨𝐦𝐛𝐨 $𝟏𝟓𝟖 (𝐫𝐢𝐜𝐞 + $𝟏𝟐)鐘意食牛舌既我見到有牛舌𝐜𝐨𝐦𝐛𝐨就即刻叫咗牛舌條好厚切 要比啲耐性慢慢燒先得燒到𝟒邊都焦香就食得 入面咬落仲係呈粉紅色好軟嫩而薄牛舌就燒兩燒就食得 食落都好爽口不過我都係鍾意牛舌條多啲 牛味重好多喔⚗︎·̫⚗︎✿ 桂花果釀四季春 $𝟑𝟖奶蓋唔會太甜 飲得出淡淡既桂花香味✿ 草莓乳酸 $𝟑𝟔呢杯乳酸飲落酸酸甜甜 入面有啲新鮮既士多啤梨果肉飲落幾解膩 食緊和牛又飲幾啖就啱啱好•ɷ• *゚⌖˚˖* 評分𝐫𝐚𝐭𝐢𝐧𝐠 ˖*⌖˚◌ *゚👅美味值:♥♥♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♡♡♡ 💸性價比:♥♥♥♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♡♡ 🌆環境分 : ♥♥
呢餐真係一次過滿足唒我兩個願望~
兩個人叫咗兩個𝐬𝐞𝐭 食到好飽好滿足✨
塊𝐀𝟒和牛牛肩肉既油花分佈好平均 係大理石既花紋