2022-04-19 4212 瀏覽
又係食肉獸出動食燒肉嘅時間喇~今次試呢間都幾多好評嘅燒肉店,睇下正唔正先!呢到用QR code落單,我地下晝去食仲有7折,直接計埋價錢顯示出嚟,夠曬方便~*九宮格燒盛盒 $288*一次過可以試好多唔同部位/口味嘅牛肉,不過衰在呢9格冇寫明係邊款肉,我地一路食都係一路估估下🤣🤣侍應特別提醒我哋要先食冇調味嘅牛肉先,包括厚切牛舌腩、宮崎A4和牛上蓋、Prime牛小排、鹿兒島A4和牛腩、A4肩胛肉、安格斯霜降牛。我最鍾意❤️厚切牛舌,同行嘅朋友唔食益晒我,厚切有口感得嚟,油香比平時薄切更豐富。至於幾款和牛,目測油脂分布平均,超香牛味,入口軟腍秘製醃牛肉系列包括生薑牛小排、壺漬牛肋條、汁燒護心肉,3款入面,我地最鍾意壺漬牛肋條,勁入味,仲好大塊,店員超好主動過嚟幫我地剪開成一口size*日式生菜🥬包 $88*店員推介我地叫呢個,每碟有6塊特級霜降牛肉,我地睇樣以為只係普通嘅生菜包肉,但係原來配料係平時好少用嚟配搭肉食嘅青瓜、甘荀、生蒜片、泡菜,青瓜同甘荀嘅清新中和咗牛肉嘅油膩感,再加生蒜片、泡菜嘅微辣,呢個組合都唔錯*炸入味雞軟骨 $48*燒肉店叫呢個小食都係過下口癮,正正常常,熱辣辣新鮮炸起,

*九宮格燒盛盒 $288*

*日式生菜🥬包 $88*

*炸入味雞軟骨 $48*

燒肉店叫呢個小食都係過下口癮,正正常常,熱辣辣新鮮炸起,調味適中

*日式味噌黑豚五花 $68*
呢個係勁肥仔野,如果你怕肥嘅千祈唔好叫🤣五花片肥嘅比例較高,我地燒到乾乾地身,少少脆邊,邪惡得嚟都幾好食嘅😈