2008-07-06 9 瀏覽
星期五晚同友人到了香味屋食宵夜BUFFET聽講有生蠔食...以$168這個價都有。。。所以就覺得點都要試試。。十點開始。。D人已經差晤多多到封住左個門口。。。好喇。。安排入坐之際,好在友人醒目。。見到D人衝緊上黎,就問個WAITER究竟邊度係隊尾。。。跟住佢就即刻請我地入去先!!呵呵呵佢就去拿魚生,我就去拿生蠔!!!D魚生真係好普通。。。連我呢個咁鐘意食魚生既都係食左五塊JA。。。講返生蠔,真係OKAY喎。。我拿到D幾大隻下。。又晤SENG呀。。熱食方面,都不過不失。。。多菜囉。。。好少MEAT。。如果大家係為左個帶子黎既話,我諗你會失望喇。。。O個個帶子炒烏冬.。。。D烏冬好硬。。帶子得兩小塊好難食!!甜品都係另一敗筆。。。其實我覺得個朱古力MOUSSE tastes OKAY, but it looks like a mess.....with the 80%off coupon (downloaded from openrice ), it worths to have a try!
星期五晚同友人到了香味屋食宵夜BUFFET

好難食!!

), it worths to have a try!
$150 (宵夜)