雅苑座

The Greenery
2020-06-09 6229 瀏覽
每次想食自助餐都總會諗起the greenery,貪佢價錢合理d野質素又唔差,大大話話呢幾年都去左十幾次。自助餐食評平時都好少寫,因為唔同種類既食物一定有好有壞,但今次真係太過份一定要俾個差評放工即興想食自助餐,以為疫情會好少人點知全層爆滿叫我地坐二樓,話俾個七折我地,咁呢樣我都無乜所謂既。去到又突然話有位於是又唔洗坐樓下,但只有八折,心諗是旦啦餓啦乜都好啦我地入座既時候大約七點半,一路食發生好多野食都好似限量供應咁,之前從來未試過壽司吧一入去個時都重有火灸三文魚同赤蝦個d,過幾個字再出去個時已經得蟹柳,再之後連師傅都走埋,個時都點係八點幾做乜事宜家壽司好貴?串燒就長期都淨係燒蔬菜,粟米蕃薯長期都有。但牛脷以前都係一堆堆放係道,今日食兩個半鐘無睇錯只係出左兩輪,重要有一輪得四串雞軟骨同腸仔好少少,每次行過都有貨係道。因為想食牛脷於是係counter前面等足五分鐘,本身前面已經有放男士等緊,點知出爐得四串,位男士都只敢拎一串八點幾個師傅又係放棄左繼續燒。其實串燒根本都唔值錢,唔知點解都係限量到咁食到九點幾,涼粉都食到見底勁誇張菜又係無refill咸野無野岩食唯有食甜品,點知排到我又係無晒

做乜事宜家壽司好貴?

食到九點幾,涼粉都食到見底勁誇張

菜又係無refill

咸野無野岩食唯有食甜品,點知排到我又係無晒pancake漿。等緊既期間有個戴帽既出黎,望制服寫住係executive chef。佢好欣勤咁走埋黎問我等緊咩,我話你兩盤漿都係吉嫁我等緊,佢都好有禮貌咁去跟進,但我想講其實你出面好多碟餸都係吉嫁

呢d相絕對唔係食到十點鐘先影,而係八點幾未夠九點已經得番個底d汁。食過咁多次真係無試過咁差。
疫情少左人幫襯所以唔想refill呢個問題以今日既經驗就真係睇唔到,全場爆滿無理由d食物要好似配給咁。以前大小節目都會帶屋企人黎食,今次之後應該真係唔會

埋單八折左每人都要六百蚊,平時都覺得扺既,今次咁樣唔劣評對唔住自己

2020-06-09
用餐優惠