雅苑座

The Greenery
2003-11-23 7 瀏覽
去過幾次﹐再去仍然覺得唔錯﹐但同一般自助餐一樣﹐再去驚喜始終唔及第一次個龍蝦焗飯簡直係無敵﹐好creamy﹐超好味﹐淨係食個飯都好滿足﹐不過d汁好滯﹐炸海鮮配埋個他他汁都好好味﹐即煮"檔口" 有焯海鮮,由於本身唔係咁鐘意食海鮮關係﹐我唔太欣賞﹐不過d海鮮好新鮮﹐d蝦隻隻"扎扎跳"﹐仲有個即檔好似叫咩"海陸美食"(之前冇)﹐有三款選擇﹐煎大蝦﹐煎牛柳﹐煎三文魚柳,個樣細細件放得好精緻﹐不過就冇粉麵檔甜品方面﹐我頗欣賞﹐好多cheesecake﹐好少見到酒店自助餐會有blueberry cheesecake,通常得一款newyork cheesecake揀就算﹐麵包布丁好香﹐加埋雲呢拿汁熱辣辣食一個字"正"﹐而好多人讚tiramisui果然係名副其實好服務方面都幾有禮﹐至於環境都幾grand,因為有個大噴水池係到又有人彈琴﹐不過因為人多都頗嘈雜埋單先知豐卡有85折,兩人埋單500 有找﹐當堂覺得呢佢好低