係位於尖沙咀嘅韓式刀削麵,經常都大排長龍😍我嗰日就6點去到,啱啱好唔使排隊。但係之後食食吓都開始多人啦。可想言之,佢嘅受歡迎程度都幾高🌟排骨辣骨($98)我哋就叫咗佢招牌嘅排骨辣湯,湯底好濃郁而且麵好爽口彈牙😍,排骨大大件,排骨肉好腍又入味👍🌟雞湯麵($128)呢個雞湯麵就適合啲鍾意食清淡少少嘅朋友仔,佢個湯底都好清甜👍而且雞係有成半隻咁多😍肉質嫩滑,加多$40仲可以要多半隻雞,超級滿足🌟泡菜餃子($38)& 豬肉餃子($38)餃子都好出名,大大隻,皮薄餡料都好多😍我自己都幾鍾意食泡菜味,酸酸辣辣😍咁都幾醒胃🌟迷你紫菜包飯($28)食韓國嘢一定會叫埋Kimbap,好貼心咁有mini size 😍味道都好正宗👍係韓國街頭買到嘅味道😍🥰🍴Seoul Noodles (尖沙咀)📍尖沙咀加連威老道23號地舖

🌟排骨辣骨($98)

🌟雞湯麵($128)

🌟泡菜餃子($38)& 豬肉餃子($38)

🌟迷你紫菜包飯($28)

🍴Seoul Noodles (尖沙咀)
📍尖沙咀加連威老道23號地舖