自己唔算多去許留山,但突然想食芒果,就諗起佢,係我心中係芒果專門店,清一式食佢既芒果盛宴系列芒果盛宴都有好幾款選擇總帶點左三個阿芳素.JUMBO 芒之酸奶酪 $113芒果品種叫阿芳素,產自印度西部,近阿拉伯海,潮濕和暖的海風加上火山的岩層土地,令芒果圓渾飽滿。呢個屬二人份量,入口有淡淡香料味和花香氣,順口無渣,酸奶球濃郁、酸酸甜甜,再加埋煙煙韌韌嘅小丸子。阿芳素.綿綿雙冰 (忘記價錢)4-5月係阿芳素嘅當造期,雖然只有短短兩個月但都被稱為芒果之王,冰感十足嘅綿綿冰同樣都係乳酪口味,仲有芒果肉、芒果啫喱做點綴,最愛呢個!呂宋.特級丸子神冰 $56最多人識嘅呂宋芒,果肉淋得嚟又多汁,神冰係芒果肉整成嘅冰球,同樣都係有好多小丸子同埋芒果肉,perfect match 。唔同分店價錢唔同,只供參考,加上依家做緊個promotion,就係當你食完佢地嘅阿芳素、呂宋芒果甜品系列後,會送返優惠券可以留返下次用。

芒果盛宴都有好幾款選擇

總帶點左三個

阿芳素.JUMBO 芒之酸奶酪 $113

阿芳素.綿綿雙冰 (忘記價錢)

呂宋.特級丸子神冰 $56

2018-04-29