2023-10-13 15 瀏覽
今日同朋友系尖沙咀揾食,見到呢一間餐廳推廣A5和牛shabu shabu生蠔宴🦪120分鐘任食生蠔🦪同埋任飲啤酒清酒🍻我哋見到咁吸引,緊系要去試吓啦🤭⭐️蟹籽松葉蟹肉蟹膏醬薯仔沙律🥗蟹膏嘅味道好香,蟹肉份量多,配埋薯仔沙律一齊食味道好清新🤤⭐️日本牡蠣刺身🦪生蠔粒粒都大大隻,肉質飽滿,新鮮得黎,味道食落去好鮮甜😍⭐️炭燒串燒拼盤(翠玉瓜,雞翼,雞腎,雞肉)串燒即叫即燒,外脆內軟,用炭火去燒味道好出色😍⭐️炭燒蟹膏和牛飯團🍙蟹肉同蟹膏嘅份量都幾多,夾埋和牛一齊食,味道非常之一流😋⭐️鹿兒島A5黑毛和牛🐮和牛嘅雪花非常之靚,肉質嫩滑多汁,食落口好重牛既香味🤤⭐️特級鹿兒島A5黑毛和牛刺身🐮味道鹹鹹地,食落口嗰種口感好似Parma Ham咁,都幾特別😋⭐️九州華味雞腿肉,雞腿肉肉質鮮嫩多汁,食落去都好嫰滑🤤⭐️炸香芋丸,吉列帶子,鱈魚乾🐟香脆可口,送酒一流😍

⭐️九州華味雞腿肉,雞腿肉肉質鮮嫩多汁,食落去都好嫰滑🤤

⭐️炸香芋丸,吉列帶子,鱈魚乾🐟香脆可口,送酒一流😍