2021-01-19 108 瀏覽
就快新年了 好多餐廳都做優惠啊Hanwoo Here! 燒肉套餐 蛋卷同芝士粟米可以無限加! 最鐘意芝士另外仲都送好多前菜同沙津 又泡菜又醃蘿蔔厚切和牛 我要8成熟啊🤭 醬油牛小排 牛嘅醬汁不錯 兩日分量夠唒韓牛胸前肉 細細塊 燒啊燒釜山鰻魚 可能因為冇醃製過 做咁燒 就算落左好多檸檬汁🤣都好腥味 墨魚 🦑 大大塊 好爽口 新年優惠附送韓式豬手啖啖肉 原隻豬手 再燒一下 好似燒肉咁 不過吾好食咁多啊 好易肥架MeokBang Korean BBQ & Bar@meokbangbbq甜品#窩夫#foodiehk #相機食先 #hkig #hkgirl #食好西 #西餐 #餐廳 #香港美食 #香港好去處 #甜品控#cafe #拍拖👫#打卡#炑八 #炑八韓烤 #Meokbangbbq #먹방 #韓國菜 #韓國餐廳 #韓國燒烤 #韓牛 #新年套餐 #牛年 #新年party
就快新年了 好多餐廳都做優惠啊
Hanwoo Here! 燒肉套餐