2014-11-21 3439 瀏覽
呢間都算大既日本放題餐廳價錢只不過係2XX,算正常價錢,不過當然因應返係星期幾啦.入邊服務生出奇地多,但客人相對也多,係一對幾既情況下,服務生既速度效率都令我滿意.強!日本放題餐廳最值得比較既當然係佢既刺身啦,刺身好冰凍,三文魚都好大片,放題中黎講都算係新鮮,另外三文魚,海膽,花之戀,鰻魚都係必點,各樣都有水準之上,合格!放題限定時間二個多小時,種類太多唔可以全部試完,不過放題當中當我吃到飽的時候我會叫甜蝦,因為甜蝦好味而又唔會飽肚,一邊食一邊同朋友傾下計就最好.食物當中粥果D普通野可以唔洗試,炸物呢Part可以試下,因為真係唔錯,當中以天夫羅同黃金手指最好味,不過正係天夫羅都有好幾種,要試哂一定要帶多幾個FD去羅,

2014-11-17