餐廳: 添好運點心專門店
資訊:

第1次寫食評,雖然以前有食過呢間但肯定以後不回頭服務差到不得了,臨走仲要被鬧今日下午去完旅行搭高鐵返香港想係高鐵站同媽媽搵啲野食先走除左food court得添好運可以食所以就帶媽媽黎呢間食因為唔太肚餓,只叫左2個點心,2個盅頭飯鳳爪,酥皮叉燒包,排骨飯,雞飯有3樣10分鐘內就到,味道都係唔差,但偏咸但有1個雞飯等超過20分鐘都未到咁附近有個呀姐,叫佢幫手睇睇催一催個飯佢話等多幾分鐘就有前後加埋等左30幾分鐘,再催佢佢又話要等20分鐘 姐係前後要等個飯成粒鐘?咁無奈之下只好取消咁我抱怨左幾句然後個呀姐就黎料,企係隔離幾分鐘不斷講野話佢係有幫我催點樣點樣咁⋯⋯你一係等20分鐘一係走⋯⋯下刪幾百字我已經比佢煩到唔想理佢,淨係想飲埋杯茶先走我就同佢講:得啦,取消就得,你唔洗講咁多,88後尾有位經理行過黎話幫我取消左個飯咁我順便同佢反映你地呢位同事態度超差,都話取消仲係隔離不斷講野想惹爭執咁經理都有講聲唔好意思點知臨走去比錢前個呀姐又衝出黎話我痴線 有情緒病 有病叫我睇醫生我話佢乜做生意咁樣話啲客依家叫你催個飯你冇去催,仲好意思話返客轉頭佢竟然話佢係咁架啦,叫我拍佢片擺上網我有啲後悔冇拍佢片上
第1次寫食評,雖然以前有食過呢間
但肯定以後不回頭

服務差到不得了,臨走仲要被鬧
今日下午去完旅行搭高鐵返香港
想係高鐵站同媽媽搵啲野食先走
除左food court得添好運可以食
所以就帶媽媽黎呢間食

因為唔太肚餓,只叫左2個點心,2個盅頭飯
鳳爪,酥皮叉燒包,排骨飯,雞飯
有3樣10分鐘內就到,味道都係唔差,但偏咸

但有1個雞飯等超過20分鐘都未到
咁附近有個呀姐,叫佢幫手睇睇催一催個飯
佢話等多幾分鐘就有

前後加埋等左30幾分鐘,再催佢
佢又話要等20分鐘 姐係前後要等個飯成粒鐘?
咁無奈之下只好取消

咁我抱怨左幾句
然後個呀姐就黎料,企係隔離幾分鐘不斷講野
話佢係有幫我催點樣點樣咁⋯⋯
你一係等20分鐘一係走⋯⋯下刪幾百字
我已經比佢煩到唔想理佢,淨係想飲埋杯茶先走
我就同佢講:得啦,取消就得,你唔洗講咁多,88

後尾有位經理行過黎話幫我取消左個飯
咁我順便同佢反映你地呢位同事態度超差,
都話取消仲係隔離不斷講野想惹爭執
咁經理都有講聲唔好意思

點知臨走去比錢前個呀姐又衝出黎
話我痴線 有情緒病 有病叫我睇醫生
我話佢乜做生意咁樣話啲客
依家叫你催個飯你冇去催,
仲好意思話返客轉頭
佢竟然話佢係咁架啦,叫我拍佢片擺上網

我有啲後悔冇拍佢片上網
不過點都好 呢間野點好食都好