2014-09-23 15764 瀏覽
話說我之前已經到兩間大喜屋一遊,呢次我順便到埋極尚大喜屋走一趟!!!呢次我&同事揀左食LUNCH放題,一嚟冇咁爆,二嚟感覺上容易啲訂位!同埋有時間可以12坐到3點!食完順便去對面THE ONE 鬆一鬆題外話~可能皆因做野放LUNCH關係,食起野上嚟會急啲,冇一一盡錄切勿怪責呀!環境望落闊啲,GRAND 啲,ORDER紙都係有本簿,可以打開嚟睇! COLOR同TEXTURE應該同大喜屋分別,呢到本紅色有磨沙感覺,型格!,個人較喜愛!!!第一次LUNCH食放題,唔係好慣同未WARM UP好,食唔到好多野,好快飽~叫左壽司軍艦卷物等,全部細細舊,岩晒一野啪落口,食到紫菜仲趣,正!,試左個出名CURRY蟹,個人覺得唔係超辣,同事就覺得超辣,個人覺得平時食到中辣可以試下~蟹籽沙律正常,不過略厭唔夠蟹籽!!!小左咬口服務出餐方面,有WAITER勤收碟,其他都快送到,壽司方面要等耐啲先嚟.另外飲品大同小異,多左LOTTE,好記得DESSERT多左HAAGEN DAZZS,馬卡龍,我食一杯HAAGEN DAZS夠晒,其他堅係食唔落!

食完順便去對面THE ONE 鬆一鬆題外話~

環境望落闊啲,GRAND 啲,

蟹籽沙律正常,不過略厭唔夠蟹籽!!!小左咬口

題外話/補充資料: 想食晒佢啲DESSERT的話,記得係一開始留定肚,因為男仔冇DESSERT胃
2014-09-19
  • HAAGEN DAZS