2022-08-24 29 瀏覽
呢間甜品店成日都會推出新產品 最近就出左個全日輕食自選三文治套餐✨包 內餡都係自己砌 再配埋飲品同甜品 夠晒豐富🥰.📌全日輕食自選三文治套餐 $98麥皮塔餅(+$5)好薄脆 食落好重麵粉味 冇乜麥香 感覺同原味差唔多🫣煙三文魚都厚肉大塊嘅🍣揀左鹹蛋黃金醬 出奇地好夾 個鹹香加埋煙燻味 幾惹味🥰配菜方面仲有羅馬生菜🥬蕃茄🍅紫洋蔥🧅唔錯 幾清新✨但係份量偏少 嗌墨魚汁包抵食啲🦑1️⃣龍眼小丸子吸吸(+$20)之前食過龍眼爽冰 已經覺得好好食 好足料😋今次呢杯同樣好清甜 有龍眼果香 仲有椰香味🥥下面底有超多煙韌嘅小丸子🍡再加埋仲有啲龍眼同埋椰子碎 好有口感👍🏻2️⃣玫瓏蜜瓜爽冰(+$28)爽冰好綿密 係好天然嘅蜜瓜甜味 唔會太甜🍈應該仲加左啲牛奶?食落更加滑🥛融融地食好似雪糕咁🍦呢款食落同樣好足料 勁濃郁蜜瓜香💚面頭仲有啲蜜瓜果肉,珍珠,椰果 幾豐富😎

📌全日輕食自選三文治套餐 $98
全日輕食自選三文治套餐

1️⃣龍眼小丸子吸吸(+$20)
龍眼小丸子吸吸

2️⃣玫瓏蜜瓜爽冰(+$28)
玫瓏蜜瓜爽冰