2024-01-11 202 瀏覽
前晚喺屋企人嘅生日,一早已經book mark定要去呢一間高質茶樓慶祝🫶🏻!新竹園軒位於尖沙咀,係呢區都算一間幾出名嘅茶樓🥰當紅炸子雞❤️‍🔥大家好啊!今日我來同大家傾下我對當紅炸子雞嘅味道嘅感受喇!噉,你唔知啊,呢款炸子雞真係係當今最夯㗎嘅美食之一㗎喇!😍首先,當你將呢件炸子雞送入口裡面,首先嗰迎接你嘅,就係佢嘅震撼口感!以一個食家嚟講咋,真係攸關重要㗎嘞!握實個皮係巡又鬆脆又吮吮甜,䆁甜甜地咬破張口啪啪作響,個聲啧啧聲真係令我興奮不已!💥而當你一啖食落去,個超香味真係即刻爆發喇!個入口嗰一刻,你會覺得啲口舌都跟住嗌喇喇聲一齊挑動!啊,嗰啲炸到金黃酥脆嘅外皮,配埋啱啱油滑咁脫係火鍋裡出來嘅雞肉,傳嚟嘅炸雞香氣真係瞬間爆發!🍗😋記得我第一次食呢款炸子雞嘅時候,係實在忍唔住得就係笑出聲㗎喇!係嚟嘅強烈美味真係咁即時開心到令我嗌出嗰啲大笑emoji!😂無錯,呢款當紅炸子雞,絕對係一份令人愉快㗎美食體驗!花好少時間就能夠享受到呢麼美味嘅享受,真係叫人愛不釋手㗎喇!無論係同朋友一齊𡟹飯,或者純粹一個人自己坐係度食,都可以讓你感受到呢份美妙㗎炸雞!👥🍴總之,如果你仔細嚟品嘗下呢款當紅炸子雞,我肯定
當紅炸子雞❤️‍🔥

總之,如果你仔細嚟品嘗下呢款當紅炸子雞,我肯定你一定會愛到不得了㗎!快啲同朋友約埋一齊去食呢款引頸期盼㗎美食,體驗呢份令人上癮㗎滋味啦!💯✨

避風塘瀨尿蝦❤️‍🔥
惹味十足嘅避風塘瀨尿蝦,超級有鑊氣!
芝士龍蝦伊麵❤️‍🔥
非常之邪惡嘅芝士龍蝦伊麵,芝士好濃郁,龍蝦嘅肉嘅份量都好多添,食完真係大滿足。
極品花膠公❤️‍🔥
超級大隻,花膠功一定要留返俾生日嘅主人翁食!口感超級煙韌!
海鮮雜菜煲❤️‍🔥
超級多海鮮同雜菜,煮埋一煲暖粒粒,凍凍地食就啱晒!