尖沙咀 │ 專程為開心果刨冰而回訪🍧🎀分享美食的純粹|玩樂分享❣️ ❣️呢間餐廳其實已經食過幾次,每次都係為咗佢哋嘅刨冰而嚟。主食方面試過意粉同pizza,味道同性價比都比較一般,唔算特別推介。🩵反而刨冰就真係幾值得一試。餐廳氣氛舒服,成間店偏日系簡約風,門口有張木凳幾適合打卡,最近仲見到有做GD應援😗#開心果杜拜朱古力刨冰味道大約就係預期中嗰種開心果x朱古力組合。另外配搭朱古力醬可以倒上去、但我覺得朱古力醬唔算好濃郁,加唔加都冇所謂~面層有杜拜開心果朱古力脆絲,香脆口感加分,食到中間仲有開心果雪糕,質地滑順、味道唔會過甜。中間加咗丸子增加口感,成碗刨冰層次幾豐富💚✽ 開心果杜拜朱古力刨冰 $138✽ 特濃朱古力石板街刨冰 $98📌INFOLAB ZERÕ 尖沙咀金巴利道68號地下B號舖價格:約100-250𝑝𝑝💟可訂座⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰
尖沙咀 │ 專程為開心果刨冰而回訪🍧

🎀分享美食的純粹|玩樂分享