餐廳: 堤岸酒吧及餐廳
資訊:

2024-03-14 516 瀏覽
自從係影片分享網站睇完介紹後,一直想找機會试吓、今天終於相約朋友慶生!餐廳方面有3個餐牌輪流轉換,今天主菜我們選了焗豬扒飯、照燒魷魚及牛扒!焗豬扒飯:完全唔流,比想像中好,係我目前為止食過最好味豬扒飯!照燒魷魚: 賣相精緻,好容易咬,調味適中,唔錯!燒牛扒: 要七成熟,燒得剛好,切開粉紅色,夠淋,有肉汁,點少計芥末醬食,一流!自助頭盤、沙律吧、餐湯任飲任食,正常發揮!甜品除蛋糕外,有豆花及Häagen-Dazs雪糕!由於當天有朋友生日,4位或以上,酒店奉送生日蛋糕!不過呢個要早一天前預訂!第一來用餐,覺得環境優美,舒適!食物質數唔錯,co值高,下次會同朋友再來!

照燒魷魚: 賣相精緻,好容易咬,調味適中,唔錯!

自助頭盤、沙律吧、餐湯任飲任食,正常發揮!

甜品除蛋糕外,有豆花及Häagen-Dazs雪糕!