2023-10-21 32 瀏覽
疫情咁耐,真係好耐未試過唱得咁過癮又食好嘢👍🏻呢間尖沙咀高質私房菜環境服務滿分💯包廂仲有獨立廁所私隱度非常高身為一個海鮮怪我最鍾意蘭花蚌,爽口鮮甜,海帶都勁開胃唔會鹹,冇諗過午市商務套餐前菜都咁豐富👍🏻湯羹棗皇竹笙鳳尾翅,身為廣東人嗰啖湯真係好重要,材料夠哂豐富,竹笙爽爽口感,吸收哂湯汁肉汁,潤肺止咳、清熱利濕每一啖都係精華。鮑魚扣鵝掌北菇,鮑魚味濃有溏心口感,個鵝掌真係好難忘,入口即化烹調非常入味紅油水煮牛肉片係我最愛,味道偏辣有麻香,牛肉嫩滑,保留川菜嘅特色南北匯富豪炒飯,粒粒分明係花形嘅設計,份量適中,而且唔會太油冰花鮮奶燉燕窩,非常期待嘅甜品💛我相信冇一個女仔唔鍾意食燕窩加鮮奶,燕窩嘅份量仲比想像中多,配合鮮奶淡淡奶香,好友養眼嘅感覺☺️最後食埋水果💛認真呢一個價錢真係超值低消費高享受👍🏻

最後食埋水果💛認真呢一個價錢真係超值低消費高享受👍🏻