2024-02-02 35 瀏覽
HappyFriday 是也‼️想來好耐的了 終於🈶時間嚟潮聖一下😍今次真係食指大動下江南啊😂🤣因為要行段路仔才會到達 不過天氣涼爽都好舒服😄兩丁友嚟 所以點了一個二人套餐 因為入面🈶哂我想吃的哈哈🐷前菜是如意菜配花雕醉雞 醉雞都很入味 肉質唔錯🐥主食點了重慶小麵配雲吞同埋火燻鴨子獅子頭燴菜飯前者較為濃味又惹味 辣得都幾過癮😍🤩把花生 肉碎 豆豆 辣椒油和麵撈勻便🉑麵質都不錯 食下食下都食咗好多😂👍🏽雲吞好大隻 脹卜卜的 是韮菜豬肉味 大愛🫶🏼後者是較淡味的 獅子頭細粒易入口 煮🉐好腍而且鴨肉都好啖啖肉 配埋菜飯都很搭甜品是#芝麻糊湯圓 ⚫️⚪️同埋芋頭糕 🟣芝麻糊湯圓很好吃 很香的芝麻糊味 同埋較為杰身味道又唔甜 湯圓好好味啊🤤🤩整體都很不錯 推介🩷茶是桂圓紅棗茶 好香紅棗味 味道甜甜的 飲落都幾暖身又好舒服😊

兩丁友嚟 所以點了一個二人套餐 因為入面🈶哂我想吃的哈哈🐷
二人套餐