放工同朋友食晚餐,美麗華竟然隱藏咁高質抵食嘅日式餐廳🤩 平時拉麵店嘅小食選擇唔多,但呢間食物款式好豐富我地叫咗二人餐,實在太抵食!$328包括2款飯或拉麵,2款小食加2杯餐飲🥂🍲必食💯雞白湯拉麵係我食過最濃郁清甜嘅雞白湯,帶出最純粹嘅雞精華,成碗湯飲晒🙈低溫豚肉及雞胸叉燒都咁出色,肉質非常柔嫩🍜特製熊本蒜油豬骨湯拉麵麪底份量好多,叉燒肥瘦適中,一啲都唔肥膩,仲有超美味嘅溏心蛋🤤🥩鐵板安格斯牛扒 +$20牛扒上桌時約5成熟,肉味超香濃軟嫩😍好貼心切開咗一塊塊🍤蒜香煮海老帶子蝦同帆立貝嘅份量好多又鮮厚😱仲配送幾塊蒜蓉包一齊食🥂柚子檸檬蜜+鮮檸生薑蜜 天氣轉冷,叫咗兩杯暖心特飲~十分足料潤喉另外仲叫左兩份小食⭐️蔥花牛舌薄切牛舌份量好足,加上鹽同蔥調味,口感軟嫩有嚼勁⭐️鐵板豆腐外層香煎金黃,內裡軟嫩。面層配合埋醬汁同木魚絲,入口香滑可口

🍲必食💯雞白湯拉麵

🍜特製熊本蒜油豬骨湯拉麵

🥩鐵板安格斯牛扒 +$20
牛扒上桌時約5成熟,肉味超香濃軟嫩😍好貼心切開咗一塊塊

🍤蒜香煮海老帶子
蝦同帆立貝嘅份量好多又鮮厚😱仲配送幾塊蒜蓉包一齊食

🥂柚子檸檬蜜+鮮檸生薑蜜
天氣轉冷,叫咗兩杯暖心特飲~十分足料潤喉

另外仲叫左兩份小食
⭐️蔥花牛舌
薄切牛舌份量好足,加上鹽同蔥調味,口感軟嫩有嚼勁

⭐️鐵板豆腐