餐廳: 一遊
資訊:

2023-11-19 20 瀏覽
🇯🇵尖沙咀日式食堂😌 老人鬼鬼👭👬坐低食吓嘢吹吓水 環境好 有氣氛🥂🥚唔好睇小佢一隻蛋 溫泉蛋 流心 醬汁有少少鹹味 仲有啲蔥花 餃開隻蛋夾埋一齊食😳 簡單好味鹽焗白果 小食 外殼好多鹽份 白果好煙靭 比較結實 送酒一流 📸都靚🐠吞拿魚刺身 佢係刺身夾埋一啲新鮮嘅蔬菜係中間 單獨食刺身會感受到佢嘅鮮味 加埋中間啲蔬菜一齊食會有另一個層次口感😌串燒大拼盤🐷🐮🐔 有煙肉卷蕃茄仔 燒雞翼 大蔥雞串 羊架 芝士雞串 先講啲蕃茄仔好多汁好新鮮😆 雞翼少少濃邊👍 羊架羊味比較重 怕臊朋友要留意 雞肉都保留到肉汁🐮牛肉炒意粉🍝 意粉炒到爽口 牛肉粒 新鮮蔬菜伴碟 意粉保持光澤 📸 食到呢度其實都幾飽🤣🐷豬肉蔬菜湯⭐️ 呢個大家都話好飲 有豬肉 豆腐 蔬菜 蛋花 蔥花 料好足夠 湯底甜 飲完唔覺得有味精👍💯🥂🥂 🍍sake 荔枝sake 🍇 soda 最靚個杯叫Sun set🤣 全部酒味淡 唔飲得酒嘅朋友都👌