燒肉放題成日都好貴😵 今次講唔停就去咗一間都幾抵食嘅韓式燒肉放題~✔️晚市放題 $278唔升級嘅話一定要主攻佢哋個特級牛頸肉!個人覺得呢隻肉嘅質素可以媲美升級個啲🤩嫩得黎重牛肉味 而牛舌都好推薦😚 唔會太薄 爽口有油脂 另外想講佢哋嘅小食試咗幾款都好出色!最深刻係個蛋包蝦 真心好值得一試😋 燒銀雪魚都勁大件同新鮮 而朋友就大贊佢嘅豆腐辣湯~ 冇諗過佢仲會有埋他他牛肉 加埋梨同埋蛋黃一齊食perfect❤️✔️升級推介 每人+$68升級會有埋加拿大3A同prime雪花牛 帆立貝 帶子 羊架同埋牛肋骨🍖 個帶子十分之有驚喜 超級大隻又厚身 帆立貝都唔錯 燒完都唔會縮晒水😝整體來講 講唔停覺得呢間韓式燒肉質素幾好同埋價錢都算合理👍🏻 小食更加係有驚喜 大家如果黎嘅話一定要點蛋包蝦同埋帶子🥰

✔️晚市放題 $278

✔️升級推介 每人+$68