2023-06-25
上星期約到好朋友晚飯🥰話題上天下海!當然離不開講我們嘅寶貝們,幾日幾夜都講唔哂,同埋果晚好彩講講小學問題,差啲搞到無咗個位🙈,好彩提咗我!Lucky me 🤞🏻.能夠傾到咁耐,果晚餐廳食物飲品真的不錯😄.西餐廳位於尖沙咀,離地鐵站出口只5分鐘❤️環境舒適,食物、飲品方面好多款式!經sevenrooms 訂枱仲有折扣優惠啊~.傾計💬先點了兩杯靚靚mocktail 🍸🍹Tropical PunchVirgin Berry Mojito .#燒澳洲帶骨豬扒配香茅芥末籽忌廉汁 🐷Bone in Pork Loin 豬扒煮得剛剛好,入口幼嫩,很香!配菜有薯角、幼蘆筍加上味濃嘅醬汁,很惹味.#香草牛油燒大蝦配青蘋果沙律 🥗Grilled King PrawnStarter都好大碟!大蝦好鮮,仲有蝦膏!.#黑松露薯條Truffle Fries即炸新鮮薯條配上黑松露,非常香兼脆口!薯條怪不可錯過,也是傾計💬小食首選!.最喜歡💕就係甜品 #心太軟78%朱古力製嘅心太軟,切開流出朱古力非常治癒!甜度適中,加上雲呢拿雪糕🍨,不能自拔一啖接一啖!.最後傾到close door 😂 last table, 女孩子
能夠傾到咁耐,果晚餐廳食物飲品真的不錯😄
西餐廳位於尖沙咀,離地鐵站出口只5分鐘❤️
環境舒適,食物、飲品方面好多款式!
經sevenrooms 訂枱仲有折扣優惠啊~
傾計💬先點了兩杯靚靚mocktail 🍸🍹
Tropical Punch
Virgin Berry Mojito
#燒澳洲帶骨豬扒配香茅芥末籽忌廉汁 🐷
Bone in Pork Loin
豬扒煮得剛剛好,入口幼嫩,很香!
配菜有薯角、幼蘆筍加上味濃嘅醬汁,很惹味
#香草牛油燒大蝦配青蘋果沙律 🥗
Grilled King Prawn
Starter都好大碟!大蝦好鮮,仲有蝦膏!
#黑松露薯條
Truffle Fries
即炸新鮮薯條配上黑松露,非常香兼脆口!
薯條怪不可錯過,也是傾計💬小食首選!
最喜歡💕就係甜品 #心太軟
最後傾到close door 😂 last table, 女孩子兼媽媽就係咁唔想約會就咁完!