餐廳: Le Paradis Cafe & Restaurant
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
星期日放假黎到尖沙咀食隱世法式西餐 Le Paradis,去到發現隱世係最適合形容呢間餐廳,外面是其貌不揚的大廈,上到4樓才發現呢間餐廳。要稱讚餐廳服務好好,會向我哋介紹食物和不斷咁留意我地的需要。💕✨ 𝔇𝔦𝔫𝔫𝔢𝔯 𝘀𝗲𝘁🍽💰638/pp👫*我地簡左2個 𝔇𝔦𝔫𝔫𝔢𝔯 𝘀𝗲𝘁 有沙律|前菜| 主食 |甜品。🅢🅐🅛🅐🅓 🥗 🌟煙三文魚牛油果蟹肉沙律 沙律分量足夠,新鮮清甜好爽脆,煙三文魚牛油果蟹肉配搭好夾,味道調教方面都啱啱好。🌟西班牙辣肉腸沙律 辣肉腸沙律配搭黑醋,新鮮爽甜脆惹味開胃。🅣🅞 🅢🅣🅐🅡🅣 🌟磯煮南非鮑魚配煙燻魚子醬 鮑魚大大隻,擺盤好靚,配以日式磯煮盤面上仲有魚子醬,小小醬油味食落好鮮甜。🌟帶子薄切件橄欖油帶子雖然是薄切,但其實本身是king size,好大隻,入口已經有程鮮味,食落好甜,絕對係出色‼️🅢🅞🅤🅟🫕🌟黑松露磨菇湯黑松露磨菇湯好濃,蘑菇切碎曬,每一啖都有蘑菇香,愈飲愈正😎🌟法式龍蝦濃湯湯好重龍蝦味,配搭法包,唔錯😋🅜🅐🅘🅝 🅒🅞🅤🅡🅢🅔🍽🌟西班牙黑毛豬配蜜糖芥末汁 (+28)餐廳服務好好,會等你食完每一道菜先再上下一道菜,豬扒煎得剛剛好,肉味濃,骨位置有點脂肪

💕✨ 𝔇𝔦𝔫𝔫𝔢𝔯 𝘀𝗲𝘁🍽
💰638/pp👫

🅢🅐🅛🅐🅓 🥗

🌟煙三文魚牛油果蟹肉沙律

🌟西班牙辣肉腸沙律
辣肉腸沙律配搭黑醋,新鮮爽甜脆惹味開胃。

🅣🅞 🅢🅣🅐🅡🅣
🌟磯煮南非鮑魚配煙燻魚子醬

🌟帶子薄切件橄欖油

🅢🅞🅤🅟🫕
🌟黑松露磨菇湯

黑松露磨菇湯好濃,蘑菇切碎曬,每一啖都有蘑菇香,愈飲愈正😎

🌟法式龍蝦濃湯
湯好重龍蝦味,配搭法包,唔錯😋

🅜🅐🅘🅝 🅒🅞🅤🅡🅢🅔🍽
🌟西班牙黑毛豬配蜜糖芥末汁 (+28)

餐廳服務好好,會等你食完每一道菜先再上下一道菜,豬扒煎得剛剛好,肉味濃,骨位置有點脂肪,連埋脂肪一齊食好惹味。

🌟法式煎封油鴨脾

法式油鴨,👧🏻小篇認為好有水準,外皮望落去雖然比較乾身,但食落竟然係脆口,好有用心製作,豐富的油香滲出嚟,肉質軟淋,十分有水準。

🅓🅔🅢🅢🅔🅡🅣 🍰
🌟心型焦糖布甸

焦糖布甸,蛋味香濃,配搭脆口的焦糖一齊食,好滿足。

🌟雲呢拿奶凍
另外驚喜之一‼️,奶凍好好食,creamy既口感滿滿的奶香,好味。

——————————————————

💕Encore指數:4.5/5
💕服務指數:4/5
💕環境:4/5
💕推介指數:4/5
——————————————————

📍 Le Paradis Cafe & Restaurant
尖沙咀加連威老道41C嘉威大廈4樓A室