2023-08-21 90 瀏覽
今日咁啱去開尖沙咀,朋友話想食辣,尖沙咀都其實有好多唔同既選擇,我哋上網睇左邊間好食,二揀一之後就決定食呢間十二味!呢間餐廳有好多唔同既分店,口啤都唔錯,而且餐牌既選擇都算多!我哋去到時間大約係19:00,人數都多,差唔多全滿,好彩我地都有訂位,同店員確認左confirmation之後就可以入去,成個過程都算快,店員亦都非常客氣,好熱情,咁咪我哋介紹佢哋嘅餐牌,問我哋係咪第一次去,非常好!比較推介嘅嘢食有極品麻婆豆腐,麻婆豆腐做得非常好食,豆腐亦都非常有豆味,再加埋好少辣嘅調味,其實真係非常方便送飯,我哋叫咗唔辣,所以餐廳都可以就返唔同程度嘅朋友,呢個位其實都相當唔錯,因為有啲辣嘅餐廳係冇提供走🌶️呢一個option! 口水雞亦都非常好食,本身份量都唔算太細,對得住呢一個價錢其實,雞嘅肉都比較嫩,唔會係太乾或者太柴嘅口感,呢個係我同朋友都非常覺得唔錯,口水雞亦有青瓜做配菜,青瓜本身爽口,而且食落都非常脆口,冇諗過叫口水雞都會有青瓜食!見到有好多唔同嘅食客都有叫佢嘅酸菜魚,隔籬枱都有叫,好香,有機會下次會再返嚟或者試吓喺佢唔同嘅分店都幫襯吓先!