2022-11-19 74 瀏覽
平日嘅尖沙咀相對地冇咁多人終於可以好好咁行吓K11 Art Mall!除咗有本土小店之外,仲有唔同嘅食肆…最近發現有一間Cafe收埋左喺個一個神秘角落!冬蔭公奶油大蝦意大利粉香辣不得!!!好好味!意大利粉軟硬適中加滿左冬陰功忌廉汁,酸酸地~辣辣地~你唔食得辣嘅朋友仔就可能就會食到流汗🤣花生醬鹹蛋黃單骨雞翼平時都用了搽麵包,估唔到花生醬同埋蛋黃可以放埋一齊,鋪滿晒喺雞翼上,味道咸香咸香!冬蔭公烤粟米粟米本身帶點甜,配埋開胃嘅冬陰功醬汁,開胃不得!一排排嘅粟米仲好方便食!自家製提子及原味英式鬆餅即叫即整嘅英式鬆餅,牛油味好香,外脆內軟!開心果曲奇奶昔第一次見有開心果曲奇嘅奶昔!鍾意開心果嘅我即刻要試下!好似雪糕一樣,開心果味突出😍本來想減肥都抵抗唔到!另外朋友仲叫咗杯㗎Black Coffee配自家製鬆餅😙真係識食😂#尖沙咀美食 #K11 #caveawesomeism #尖沙咀cafe

最近發現有一間Cafe收埋左喺個一個神秘角落!

冬蔭公奶油大蝦意大利粉
香辣不得!!!好好味!
意大利粉軟硬適中加滿左冬陰功忌廉汁,酸酸地~辣辣地~
你唔食得辣嘅朋友仔就可能就會食到流汗🤣

花生醬鹹蛋黃單骨雞翼

冬蔭公烤粟米

自家製提子及原味英式鬆餅
即叫即整嘅英式鬆餅,牛油味好香,外脆內軟!

開心果曲奇奶昔