2022-02-21
上星期同媽咪去咗 @parkhotelhongkong_hk 嘅 𝗣𝗮𝗿𝗸 𝗖𝗮𝗳𝗲́ 食咗全新推出嘅鮑魚盛「燕」海鮮自助晚餐~整體用餐體驗都唔錯,欣賞佢有啲同食客互動嘅環節,有得食又有得睇!而環境坐得幾舒服,服務質素都好好,值得一試☺️仲有唔同嘅特別優惠;生日優惠、長者小童優惠、社交平台優惠等等⋯所以性價比都幾高㗎!ღ 鮑魚盛「燕」海鮮自助晚餐星期一至四: 成人 $𝟱𝟮𝟴 • 小童 $𝟯𝟲𝟴星期五至日、公眾假期及前夕: 成人 $𝟱𝟱𝟴 • 小童 $𝟯𝟳𝟴好多款菜式都以鮑魚同燕窩入饌,講真就唔好預可以大啖大啖燕窩咁食🤣但唔同菜式都加少少,感覺矜貴啲🤪整體食物種類都真係幾多下,自助餐有幾基本海鮮拼盤、粥粉麵飯、牛扒、刺身、壽司、芝士火腿等等都有~
重點推介鮑魚雞粒元貝炒飯、香煎鴨肝、燕窩鮑魚龍蝦粥同埋每人一份嘅牛乾菌杞子鮑魚烏雞湯都唔錯!仲有任食MÖVENPICK雪糕😋╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: /𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱:/𝟭𝟬𝗣𝗮𝗿𝗸 𝗖𝗮𝗳𝗲́ @parkhotelhongkong_hk✵ 𝒍𝒐𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 • 𝒆𝒏𝒗𝒊𝒓𝒐𝒏𝒎𝒆𝒏𝒕 𝟳.𝟴/𝟭𝟬╰┈➤ 📍#BELLYwongs_TST✵ 𝒄
ღ 鮑魚盛「燕」海鮮自助晚餐
星期一至四: 成人 $𝟱𝟮𝟴 • 小童 $𝟯𝟲𝟴
╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: /𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱:/𝟭𝟬
╰┈➤ 📍#BELLYwongs_TST
✵ 𝒄𝒖𝒊𝒔𝒊𝒏𝒆 • 𝒇𝒐𝒐𝒅 𝟳.𝟴/𝟭𝟬
╰┈➤ #BELLYwongs_ayce
✵ 𝒑𝒓𝒊𝒄𝒆 𝒓𝒂𝒏𝒈𝒆 • 𝒂𝒇𝒇𝒐𝒓𝒅𝒂𝒃𝒊𝒍𝒊𝒕𝒚 𝟳.𝟮/𝟭𝟬
╰┈➤ #BELLYwongs_midprice • $𝟰𝟬𝟬/𝗽𝗽
✵ 𝒔𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒆 𝟳.𝟴/𝟭𝟬
✵ 𝒓𝒆𝒗𝒊𝒔𝒊𝒕 ᴍᴀʏʙᴇ 🙂