🥢尖沙咀海鮮雞煲火鍋放題有驚喜✨抵食海鮮質素好👍🔸時令燉湯及惹味雞煲首先有湯飲🥄用金色茶壺上,夠哂儀式感又清甜。雞煲有好多口味揀,例如麻辣,泰式酸辣,芝士雞🥢今次就揀咗花膠雞煲,雞煲惹味得來唔會太鹹,亦都食到唔少花膠❣️補充下啲骨膠原🤭🔸日式刺身拼盤食完雞煲只要like and share餐廳社交平台就會送一盆日式刺身,有多款刺身,蝦大大隻又甜,仲有北寄貝都好味🙌🔸霸王海鮮拼盤之後就會上大大大盤嘅海鮮拼盤✨可以開始打邊爐喇🥢有大大隻嘅龍蝦,蟹,扇貝,海蝦同埋鮑魚。另外我哋仲加咗兩隻蠔。海鮮好新鮮,見到啲金黃色嘅膏都好吸引😍龍蝦真係好高質,海鮮食落啖啖肉又鮮甜,真係好滿足🤭🔸手切安格斯牛打邊爐又點少得食牛肉,首先會送上一碟手切安格斯牛,望落個樣已經好靚仔,食落軟嫩,而且牛味香濃。🔸多款火鍋配料呢個時候其實已經食得好滿足⋯但係仲有幾十款火鍋配料任叫✨叫咗招牌黑松露墨魚滑,食到黑松露味,但又唔會好搶味,同墨魚鮮味平衡得剛好,真係彈牙有驚喜喎🥢個人覺得必叫🙌除咗海鮮出色,竟然仲係用新鮮本地雞本地豬,好多內臟例如鮮雞紅鮮雞腸雞腎等都有得食🥢其他例如蔬菜乾淨新鮮,新鮮加上已經煮咗咗好多海鮮嘅湯底,食
🥢尖沙咀海鮮雞煲火鍋放題
有驚喜✨抵食海鮮質素好👍

🔸時令燉湯及惹味雞煲
首先有湯飲🥄用金色茶壺上,夠哂儀式感又清甜。雞煲有好多口味揀,例如麻辣,泰式酸辣,芝士雞🥢今次就揀咗花膠雞煲雞煲惹味得來唔會太鹹,亦都食到唔少花膠❣️補充下啲骨膠原🤭

🔸日式刺身拼盤

🔸霸王海鮮拼盤

🔸手切安格斯牛

🔸多款火鍋配料
呢個時候其實已經食得好滿足⋯
但係仲有幾十款火鍋配料任叫✨

其他例如蔬菜乾淨新鮮,新鮮加上已經煮咗咗好多海鮮嘅湯底,食落更加有鮮味。

最後食埋生果,滿足✨另外每人加$20可以任飲啤酒汽水。

✨整體嚟講餐廳地點方便,放題抵食,優惠時段每位$298起,尤其海鮮質素好好,適合同家人朋友聚餐。