2021-10-23
放工約咗朋友喺尖沙咀食飯,唔想食太Heavy嘅嘢,揀咗呢間食泰式船麵的餐廳,價錢唔係好貴,裝修到企理。🔸頂級安格斯船麵🐮麵底有幾款可以揀,分別係河粉、金邊粉、薯粉、黃麵,鐘意食飯既話湯飯都有!我就揀左黃麵😛個湯好夠香濃!安格斯牛幾淋幾滑,唔係普通個啲肥牛,配料仲有墨丸、秋葵、蘿蔔同豬皮。🔸小食拼盤有三款野食,每樣兩件,好啱兩個人share😛有炸蝦餅、炸雞翼,比較特別既係炸芝士雲吞,一開始睇menu無為意,係咬落去個陣先食到好重芝士味😆都幾好食!🔸無骨鳳爪呢個都偏辣,辣得好過癮🥵🔸青檸梳打🥤好彩加左杯凍飲可以解解辣,爽!📍#泰濃麵 (#尖沙咀美食)尖沙咀樂道7號嘉樂大廈地下A舖🌟Follow Me on Instagram - Eatistruelove.hk🌟🌟Follow Me on Instagram - Eatistruelove.hk🌟
🔸頂級安格斯船麵🐮
🔸小食拼盤
🔸無骨鳳爪
呢個都偏辣,辣得好過癮🥵
🔸青檸梳打🥤
好彩加左杯凍飲可以解解辣,爽!
📍#泰濃麵 (#尖沙咀美食)
尖沙咀樂道7號嘉樂大廈地下A舖