2023-12-02
今個Weekend食正宗韓國菜🥰搵到一間韓國人主理的正宗韓國料理,仲要好多款菜式,任君選擇,真係好吸引🤩餐廳一路播住好輕快的音樂,好有氣氛,而且都幾乾淨企理,坐得都舒服,good呀👍🏻每枱配菜 - 煎餅,泡菜,海帶煎餅食落粉粉哋,同泡菜食好食d,海帶正常發揮。甜辣雞翼 $58甜辣雞係我的最愛,雞翼外脆內軟,好多肉,夠哂juicy,配甜辣醬真係好好食😍甜辣年糕都唔錯。炸醬麵 $89隻蛋好吸引😆炸醬好香好濃味,洋蔥好好食,仲有豬肉碎,麵都幾彈牙,又唔黏埋一團,mix埋都幾好食,感覺真係好有韓國風味👍🏻牛肉紫菜飯卷 $84餡料好豐富,份量好多,牛肉味好突出,仲有好重的麻油香味,好啱我口味🥰芝士炒年糕 $95年糕好軟糯,唔係好辣,加咗芝士更加香。墊底有唔少蔬菜,辣辣哋,又有芝士味,都幾惹味。漢城美食 (尖沙咀)尖沙咀金巴利道74-76號地舖*上述文章只供參考及以當時價格為準
每枱配菜 - 煎餅,泡菜,海帶
煎餅食落粉粉哋,同泡菜食好食d,海帶正常發揮。
甜辣雞翼 $58
炸醬麵 $89
牛肉紫菜飯卷 $84
芝士炒年糕 $95
漢城美食 (尖沙咀)
尖沙咀金巴利道74-76號地舖
*上述文章只供參考及以當時價格為準