2017-09-20 617 瀏覽
昨日到樓上鋪 樓面對住重口音 同普通話客 服務相當好 未叫已經有水飲或浸筷子 都岩嘅 旅遊區對遊客要好啲 下次唯有扮下講野吾正 服務可應能會好啲 今日到樓下嗰間 一坐低先叫杯熱水 ‘好呀 一陣下” but 食完都無 喉嚨又吾舒服 好啦 叫多次 聽到不過無應機 可能忙緊 等佢執完枱或者會返嚟 but無 ok 出去水吧攞 跟住先有人比杯水 but係凍嘅食吾到藥 忍吾住係個位度發爛渣 兩日都食左100蚊以上 啲野好食 蛋白炒飯少鹽加個全走菜心 岩曬近日要清茶啖飯的我 另生牛飯加全走菜心 多日清啖之餘 可倍添口味 不過對住啲服務 真心覺得可惜 應該吾會再嚟尖沙咀呢兩間 在此係度同我右邊食客講聲對吾住 見你電話好似濕左 我杯水應該彈左落你度 sorry