2023-01-09
📍尖沙咀新開業甜品店‼️· 濃稠開心果糊🤤 -- 研香💖========================最近發現到尖沙咀新開一間甜品店,佢哋本身係由網店起家,最近開設門市,主打各款糖水、刨冰等等😋weekdays夜晚嚟都坐咗好多人!------------------------------⭐️開心果糊配黑芝麻湯丸 $58開心果糊質感頗濃稠🥰堅果味香濃,食得出係真材實料!🤩我哋揀咗店家推薦嘅半糖,甜度剛剛好~黑芝麻湯丸大粒飽滿,建議要同人share食,都幾飽🙈•⭐️黑麻牛 $38呢個係黑芝麻奶蓋配紅茶,奶蓋味道偏甜,而且似係蛋糕嗰啲黑芝麻忌廉而唔係奶蓋😂小編同朋友都覺得唔洗特別試🙈------------------------------賣相:3.8/5味道:4.4/5性價比:3.8/5推介度:3.8/5------------------------------店舖資料名稱:研香地址:尖沙咀厚福街7號地舖前往方法:尖沙咀站B2出口
========================
⭐️開心果糊配黑芝麻湯丸 $58