前排去咗呢間新開嘅居酒屋🏮—— @kizuna_izakaya_tst 絆🌟食咗個Lunch,唔單止聽個名都好有日式嘅感覺,連裏面播嘅歌都係日文歌嚟㗎😆裏面座寬敞,坐得幾舒服,而且採光度十足😌佢哋依家都有提供Lunch set同外賣,就算無堂食都隨時可以食到啦👍🏻所有Lunch set都會附送飯、前菜同湯🌟湯係濃濃嘅魚湯,裏面攞咗大量嘅薑同胡椒,遮蓋咗魚湯嘅腥味,微微辣辣地又熱辣辣幾好飲👍🏻·🍣|壽司8貫|🍣[三文魚、三文魚腩、鰻魚、玉子、鰈魚、蟹籽、油甘魚、時令]壽司擺碟設計都幾精心,壽司飯握得唔錯,唔會好易散開,配埋鮮味嘅刺身,每一舊都好好食👍🏻·🍢|串燒拼盤丼|🐥[雞翼、雞腿肉、五花肉、玉子、炸豆腐]套餐來講,串燒嘅款式都算幾豐富,串燒炸得外表香脆可口,裏面肉質淋身,好香,再配埋每啖飯,味道好夾👍🏻·@kizuna_izakaya_tst📍絆 (尖沙咀店)📍尖沙咀漆咸道南53-55號嘉芙中心4樓
所有Lunch set都會附送飯、前菜同湯🌟
🍣|壽司8貫|🍣
[三文魚、三文魚腩、鰻魚、玉子、鰈魚、蟹籽、油甘魚、時令]
🍢|串燒拼盤丼|🐥
[雞翼、雞腿肉、五花肉、玉子、炸豆腐]
@kizuna_izakaya_tst
📍絆 (尖沙咀店)
📍尖沙咀漆咸道南53-55號嘉芙中心4樓
午餐