2017-10-30 85 瀏覽
之前已經聽朋友講過burgeroom好好食,而且價錢唔貴。尖沙咀黎講,真係好吸引今日放工之後同同事兩個去食,我地望到隔離枱食緊嘅burger都幾大份下,結果決定嗌一個burger兩份分,再嗌下其他小食,呢加決定真係好正確鵝肝burger真係好正,個鵝肝入口即溶,一啲都冇肥膩感。而且佢個安格斯漢堡好juicy,勁厚!!同埋好在個burger會配埋啲蕃茄,fresh啲,可以中和一下成個包我哋都嗌咗個帶子凱撒沙律。好驚訝,啲帶子咁大隻😂我地一開始以為就咁得中間個舊,唔知佢原粒帶子上!好欣賞個番茄,好甜勁juicy!好fresh!!可能因為我係個蕃茄怪😂我哋都嗌左一個黑松露芝士薯條,佢啲芝士一啲都唔孤寒,基本上每條薯條都可以有芝士呢個雞翼配蜜糖芥末醬真係好夾!而且啲雞翼係開邊嘅,好容易食我另外嗌咗杯伯爵茶,幫我減一減低個罪疚感😆而且可以不停refill加上 好扺飲!

呢個雞翼配蜜糖芥末醬真係好夾!而且啲雞翼係開邊嘅,好容易食