2022-01-19
呢個星期凍凍地,打邊爐就啱晒😂出開尖沙咀見到呢間打邊爐放題做緊第二位半價,諗都唔洗諗就入左去試下先。入面勁大啲位好闊落,同埋個地下好乾淨冇黐立立咁😂有3款放題分別係1️⃣$138 美國牛肩胛片餐2️⃣$168 美國特級牛肩胛肉眼片餐 3️⃣$198 SRF美國極黑肩胛肉眼片餐咁我就簡左$168,其實都夠食了。除左個餐入面啲野,出面重有一個自助區。自助區其實都有好多野食🤩沙律🥗凍櫃有牛丸,金菇🥦,海帶🐟等等。重有個乜都有醬料區域,岩晒重口味嘅人瘋狂加料😂另外仲有甜品區🍧,有木糠布甸,乳酪,雪糕🍨雪條,豆腐花等等都幾多嘢揀。同埋熟食區就有啲滷肉,炸蕃薯條🍠同埋炸榴槤🤣如果搵佢方面都幾多選擇除咗佢自己嘅凍泡茶☕️之外,仲有啤酒🍻汽水🥤同清酒🍶任飲另外湯底都幾多選擇👍🏻咁我今次就揀咗signature嘅麻辣湯底同埋蕃茄湯底。兩款湯底都好好食!推薦?🟡🟡🟡🟡⚪️食物質素都幾好食而且湯底都好味,同埋呢排做緊第二位半價優惠咁其實價錢都相當之抵!