餐廳: 蟹仙海鮮私房.蒸氣石碢 (環海大廈)
資訊:

2023-03-28 37 瀏覽
必食蒸氣海鮮🦞尖沙咀今日到訪位於尖沙咀,天文臺道嘅一間蒸氣海鮮火鍋店 呢到地方寬敞 坐位舒適~主打食海鮮 😜鍾意食海鮮嘅朋友可以考慮吓我地叫左449$既海鮮餐 套餐包括有菲律賓奄仔蟹/琵琶龍蝦/太平洋饅頭蟹/野生青口/月亮貝/野生太赤蝦/珍珠蠔/九孔鮑魚加埋成十款海鮮咁多 全部都一份一份即刻係面前蒸~一定夠熱辣辣同鮮甜美味 老闆係客家人 行船為生所以佢地識好多行家都可以拎到優質既海鮮 第一手拎到黎餐廳🤓食到尾聲仲有個粥底食 可以話成餐好滿足 可以畫上完美句號😝台灣九孔鮑魚餐廳好細心,將來內臟去得一乾二淨 入口肉質鮮甜日本野生大赤蝦入口爽口彈牙 蝦頭蝦膏飽滿韓國釜山珍珠蠔脹卜卜的𧐢肉 入口鮮甜 海水味濃郁食到最尾仲有個菜藍仔附送不過美中不足套餐無包飲料🥤飲品要另外自費一所有野 員工友善 所有野都不錯😎

必食蒸氣海鮮🦞尖沙咀

所以佢地識好多行家都可以拎到優質既海鮮 第一手拎到黎餐廳🤓
食到尾聲仲有個粥底食 可以話成餐好滿足 可以畫上完美句號😝

台灣九孔鮑魚
餐廳好細心,將來內臟去得一乾二淨 入口肉質鮮甜

日本野生大赤蝦
入口爽口彈牙 蝦頭蝦膏飽滿