我發現咗一間超正嘅拉麵店喇!就係尖沙咀嘅神山麵屋!你一定要去試下!我今日食咗佢地嘅神豚燒叉燒沾汁麵同吉列廣島蠔,簡直係爆炸好味啊!🔥🔥🔥首先講下神豚燒叉燒沾汁麵,真係一碗神級好食!啲叉燒超級入味,肉質嫩滑,一入口就融化喇!同埋佢地嘅豬骨湯底好濃郁,每啖都令人心醉神迷!麵條有彈牙口感,同啲湯底絕配!仲有啲叉燒沾汁,加埋一齊食,真係令人嘆為觀止!一啖叉燒沾汁麵,我好似喺天堂飛翔㗎!😇💕仲有啦!吉列廣島蠔真係冇得頂!啲蠔肥美鮮甜,仲配埋啲醬汁,啖落超級鮮味!真係一啖一個驚喜!蠔肥到令人嘆為觀止,一啖就係一個幸福嘅瞬間!😋💖總括嚟講,神山麵屋絕對係尖沙咀嘅拉麵必去之地!再話多少都唔夠,你要親身去試下先知道!係度唔單止有神豚燒叉燒沾汁麵,仲有其他唔同款式嘅拉麵可以揀擇!真係拉麵控嘅天堂!唔好錯過呀!快啲約埋班食友一齊去探險啦!一定唔會後悔㗎!💪🤩

同埋佢地嘅豬骨湯底好濃郁,每啖都令人心醉神迷!

仲有啦!吉列廣島蠔真係冇得頂!

2023-08-06