2023-01-05
睇某youtuber介紹黎試試, 係日本比較平民派既燒肉鋪✨806 牛舌盛 (醬油/鹽味)每隻味各5塊, 薄薄一塊, 性價比都可以, 味道上就鹽味較為出色, 會令牛舌味更突出, 醬油都Ok 的✨102極上厚切牛胸腹肉性價比最高既item, 一路燒一路用剪刀剪開中間, 剪成幾舊會更加易燒, 汁燒好入味, 加上肉質好軟腍, 值得一叫💯😋✨805黑毛和牛盛(牛肩胛肉/牛小排) 最搶眼一定係黑毛和牛肩胛肉, 雪花靚, 油脂多, 固然好食, 但嗌左single, 所以兩個人share 唔夠分😭黑毛和牛小排就有6塊, 大約中等級數, 味道可接受🤓✨804炎盛(汁燒, 腹前牛小排/雞腿肉) 牛小排就普普通通, 無油脂底下都食到牛味, 由於有汁燒, 所以overall 都唔錯。重點,重點,重點係個雞😹😹完全估唔到一間以牛做燒肉主打既鋪頭竟然個雞係咁好食, 好嫰, 直接比💯分🤝🏻 唔識講, 推薦, 完🫶🏻✨檸檬冷麵聽youtuber介紹嗌左, 如果本身食量唔大既人可以唔叫, 的確好特別🤣🍋好清新既感覺, 但太大碗, ard 80蚊飽到...🤢如果以平民向為主燒肉黎講個人建議嗌中價位既item 就可以,
✨806 牛舌盛 (醬油/鹽味)
✨102極上厚切牛胸腹肉
✨檸檬冷麵
如果以平民向為主燒肉黎講個人建議嗌中價位既item 就可以, 結賬人均都4百多, 但其實平民向好似唔suppose依個價位🫡... 總結:值得試, 但唔好嗌貴item🤗