2018-09-19 310 瀏覽
一直都想嚟呢度食飯, 今次終於有機會啦.... 老婆大人, 生日快樂呀!已經睇過好多食評及介紹, 話呢度好過癮, 好得意。依度應該算係美式嘅餐廳, 全店嘅侍應都會向生日嘅客人唱生日歌, 氣氛好熱鬧, 我哋最鍾意呢種感覺。好敢講, 呢度係金馬倫道、厚福街、加連威老道一帶, 最好玩嘅西餐廳!!!食物方面其實呢度好自由, 見到圖片嘅海鮮就係任意配搭, 想食乜嘢、要幾多就order幾多, 然後再點選要嘅味道, 佢哋準備好後, 就會放喺個袋度, 搖勻曬啲汁, 然後一開, 非常吸引嘅海鮮, 喺你眼前嗰度, 又香又好味呀!用料當然新鮮啦!生日甜品就點番甜品餐牌嗰啲, 然後點蠟燭出嚟, 然後對住我哋一齊唱生日歌。甜品都是可口美味的!仲有一點值得題嘅: 呢度對小朋友好貼心, 提供大畫紙及蠟筆比佢哋畫公仔。尖沙咀食生日飯, 首選呢度啦!

尖沙咀食生日飯, 首選呢度啦!

蟹餅

甜品