2022-07-19 79 瀏覽
以前食過~突然醒起記得佢幾好味就再黎食多次餐廳位置超方便,尖東站N出口行十幾步就到~而對面仲係K11~食完仲可以行下街,超方便呀!用餐地點位於地下,行完樓梯就好似去左另一個空間咁,充滿住泰國地道風情餐牌有好多選擇,而且每一樣都望落好吸引,花左我地唔少時間去選擇鴨肉生菜包由於我地都唔食莞茜同蔥,所以就走晒但都好好味!好香既鴨肉味,而且份量比想像中多馬拉盞炒通菜超惹味既炒通菜,馬拉盞好香!通菜又夠新鮮好似去左泰國地道餐廳咁呀!蒜茸越南牛油雞翼雞翼勁大隻!炸到好香脆,肉質同時保持嫩滑多汁蒜茸牛油味好出燒春雞釀香矛黃飯我地既主角出場喇!因為係現製所以會等耐少少,由其人多既時候要早D嗌呀不愧為主角,真係好正!一上菜已經聞到好香既雞味同香矛味而且仲係成隻雞!前面食到已經接近7成飽既我地真係驚左一驚(不過因為太好味都好快食晒)雞肉仲保持到嫩滑唔會柴,而且真係好香!而內裡既飯仲係熱騰騰,香矛味濃郁總結而言係一間性價比好高既餐廳,整個用餐過程十分愉快,環境舒適,彷彿好似去左泰國旅行咁!員工服務態度良好,會細心介紹唔同既菜式,食物又好味唔貴回頭率極高既一間餐廳,推介大家都去試下!
以前食過~突然醒起記得佢幾好味就再黎食多次

鴨肉生菜包
由於我地都唔食莞茜同蔥,所以就走晒
但都好好味!好香既鴨肉味,而且份量比想像中多

馬拉盞炒通菜
超惹味既炒通菜,馬拉盞好香!通菜又夠新鮮
好似去左泰國地道餐廳咁呀!

蒜茸越南牛油雞翼
雞翼勁大隻!炸到好香脆,肉質同時保持嫩滑多汁
蒜茸牛油味好出

燒春雞釀香矛黃飯
不愧為主角,真係好正!一上菜已經聞到好香既雞味同香矛味
而且仲係成隻雞!前面食到已經接近7成飽既我地真係驚左一驚
(不過因為太好味都好快食晒)
雞肉仲保持到嫩滑唔會柴,而且真係好香!
而內裡既飯仲係熱騰騰,香矛味濃郁

員工服務態度良好,會細心介紹唔同既菜式,食物又好味唔貴

回頭率極高既一間餐廳,推介大家都去試下!