2018-05-30 285 瀏覽
星期六夜晚睇胡琳演唱會 睇之前緊係要填飽個肚 emax都開左好多新野食 都有西餐(又係啲煮卡邦尼就扮西餐個啲餐廳)、台灣野、車仔麵 不過個啲餐廳係出面都較常食到 難得蕃滿門專打蕃茄湯底 又mix啲睇落好好食既餸eg軟殼蟹 豬手 見佢咁有誠意 價錢唔貴 見埋佢個裝修都幾出眾 所以決定試試佢!男朋友叫左呢碗招牌蕃茄湯麵 見佢好多配料所以試試佢 俾錢個時收銀姐姐話好大碗喎 一黎到先知 原來真係好大碗😂好彩都係晚飯時間食 都食得晒 男朋友無叫辣 蕃茄湯稠密唔係好稀既蕃茄水!大讚😋我叫左蕃茄湯麵配豬手 我呢碗相對細好多🤣 嗌左中辣 惹味道提升十倍🤤 蛋亦都好滑!不過豬手略嫌有啲硬同韌 仲要有好多毛好清晰見到 即刻食慾大減😂配既芥末醬係甜既 幾特別~毛毛寫真最後要講一講呢杯紅棗蜜 好飲!不過一上菜時係蜜還蜜 水還水 我覺得可以有誠意啲 搞拌埋先俾客!總結係好味!唔駛成日食黎食去都係個啲 有新口味刺激下味蕾!兩個餐總共食左$144 呢個份量黎計都抵食!

毛毛寫真