2022-06-27 33 瀏覽
唔少女既小編偶爾都會少女心一下 想去下充滿花花既cafe食個飯 今次去左銅鑼灣既花牆cafe 有一大幅紅色花牆 佢地既食物都會用食用花作為點綴 望落好colourful呢~———❤️來自地獄的意粉 $135話明來自地獄 就係辣既意粉~ 第一啖食覺得唔算好辣 味道都調配得幾惹味 不多食多兩三啖就feel到好辣了 好需要凍飲過過口 食辣方面小編真係BB班 喜歡辣既朋友值得一試呢~❤️二重奏忌廉煙肉芝士短管麵 $143芝士味非常香濃😍配合忌廉會做到拉絲效果 食落會微微漿口 加埋煙肉令咸香味更出 短管麵口感煙煙韌韌 整體不錯 二人分享剛好 一個人獨吞會偏漏少少❤️蝶豆花綠茶(C) $45單單賣相漸變色已經覺得好靚 意外地唔會太甜 蝶豆花配合綠茶茶底有種消滯感 食完意粉飲呢個都係個幾好既選擇~❤️ 玫瑰花釀红茶 (H) $40一把年紀既小編都係養生為主 平日出街叫飲品都係熱飲為主 呢杯紅茶小編都好喜歡 佢既玫瑰花味好濃好香 同紅茶perfect match ~
———

❤️來自地獄的意粉 $135