2018-12-07 42 瀏覽
同朋友食番餐西餐先。餐湯四選二嘅 我哋跟咗個餐湯同埋沙律,南瓜餐湯西班牙海鮮飯估唔到咁大碟 四個朋友都幾乎食唔曬 ,同我哋想像嘅葡國飯,意大利飯,係有唔同嘅感覺另一番滋味。黑松露忌廉海膽意大利扁麵外出食意大利粉 ,粉要軟硬適, 煮得好唔好味都係其次,因為入口就係意大利粉,呢味意大利粉我非常滿意,原因口感唔錯再加埋啲黑松露亦都係我至like嘅味道,伴以海灘海膽 ,吊一吊味。王牌威靈頓牛柳這食品就係最正呢一味啦,牛柳very good 三至五成熟 ,上到枱食到尾呢都仲係咁爽咁好味,出面咁脆皮,好多人嘅至愛呀 ,唔需要醬汁淨係有牛柳汁,都已經入口即溶,味道加埋燒汁已經好正,好正!脆燒德國原隻咸豬手好大隻嘅鹹豬手 ,本嚟係唔錯嘅味道, 但因為燒一燒 ,令到啲肉汁收乾 ,須知道肉汁唔夠嘅感覺,不過整體味道都還可以。好特別嘅雪糕梳乎厘班戟出爐一到,呢度都算係招牌菜,都會有咁特別嘅,都比我好大嘅提醒 ,整體上入口唔錯 ,相對價錢都係可以。
同朋友食番餐西餐先。

餐湯四選二嘅 我哋跟咗個餐湯同埋沙律,

南瓜餐湯

西班牙海鮮飯