2021-10-04 786 瀏覽
星期日一行四人黎到試一試呢間新開台式火鍋我哋黎到既時間係下午三點幾,十五十六食下午茶定食好定打邊爐好,經一輪商議後,最終決定試打邊爐,我哋揀既係60分鐘定量套餐,肉既份量係固定,出面自助區既蔬菜丸類任食,另外飲品同雪糕各一四個人就可以揀兩個湯底沙茶湯底,味道比較濃,越煲越咸,食完到第二日個口同喉嚨仲係覺得口乾口渴😞人蔘雞湯,有少少人蔘味,甜甜地,還好既我哋兩個叫牛小排餐,兩個叫牛板腱餐,就可以各試一碟牛小排,都算腍有肉味,唔錯既👍🏻牛板腱,稍微有咬口,都有肉味ok既👍🏻四個人埋單,因為星期六日每個餐要加多十蚊,埋單就$563.4,人均$140左右價錢還可接受,但一個鐘實在食得好急促,掛住食都無時間慢慢咀嚼或者吹水🙈🙈但求果腹都可以既,但如果想慢慢嘆坐下食下吹下水就絕對唔推薦
星期日一行四人黎到試一試呢間新開台式火鍋
四個人就可以揀兩個湯底

人蔘雞湯,有少少人蔘味,甜甜地,還好既

我哋兩個叫牛小排餐,兩個叫牛板腱餐,就可以各試一碟
牛小排,都算腍有肉味,唔錯既👍🏻

牛板腱,稍微有咬口,都有肉味ok既👍🏻