2023-11-25 803 瀏覽
這間PHI Coffee & Pancake又係Mega Box開咗新嘅分店、整嗰店面環境比起其它店舖地方寬鬆同時靚咗好多😍、係以木系裝置柔和色澤靚靚花花裝飾、同時以不同大大小小啤啤熊擺設、食物及飲品都有啤啤熊夠哂吸引😍又可愛!.聖誕老人拯救雪地裏的小熊梳乎厘 $152今次推出呢一款聖誕特別梳乎厘夠哂吸引😍、整款好有聖誕節日feel🤔、有小熊熊、聖誕老人、聖誕鹿裝飾、整份梳乎厘鋪滿濃郁芝士好蓋😚、令到梳乎厘咸咸甜甜口感軟綿帶點滑口😋好好味、梳乎厘好香蛋味濃厚、同時配埋軟滑忌廉食雙重口感都唔錯!.聖誕龍蝦扁意粉 $172呢一碟龍蝦扁意粉色香味都有🤔、當店員送到上枱散發香噴噴味😙、整碟好吸引龍蝦肉入口啖啖鮮味啖啖口感、配埋佢嘅扁意粉沾滿龍蝦味道美味😋軟硬恰恰好!.漆黑中的海鮮意大利飯 $115呢一款海鮮意大利飯賣相色澤都好吸引🤤、上面好豐富龍蝦肉😯配埋意大利飯食絕配、龍蝦肉味道鮮肉質美味、意大利飯好香芝士味道口感味道適中😚、兩者一齊食我覺得都幾好好食😋!.小熊的朱古力泡泡浴 $58呢一杯聖誕飲品朱古力泡泡浴名字特別🤔、望見賣相又特別、小熊熊係到沐浴中😆、上面一陣軟綿滑忌廉、配埋朱古力味道嘅
這間PHI Coffee & Pancake又係
聖誕老人拯救雪地裏的小熊梳乎厘 $152

聖誕龍蝦扁意粉 $172
漆黑中的海鮮意大利飯 $115

小熊的朱古力泡泡浴 $58

呢一杯聖誕飲品朱古力泡泡浴名字特別🤔、望見賣相又特別、小熊
熊係到沐浴中😆、上面一陣軟綿滑忌廉、配埋朱古力味道嘅濃郁、
飲到入口香濃又滑口😋!
陽剛香水檸檬茶 $42

呢一杯香水檸檬茶望著冇特別🤔、色澤呈茶渴色、飲入口散發清香味😙、又帶點檸檬清新口感口感特別!

2023-11-24