2022-07-03
今日特登出又一城食呢間好出名嘅pancake2人枱真係比較少,五張飛都等咗成粒鐘3點等到4點幾,4人枱遲黎仲快過我地坐低…食物真係幾正,不過就有少少不愉快經歷一入到去,帶位哥哥就帶我地去吧枱,我見隔離有兩張二人枱,就問可唔可以坐+同佢講唔想坐吧枱,咁佢就答我 因為見到出邊有小朋友家庭等緊位,想盡量留返個位方便小朋友坐,仲強調如果真係好想坐都可以照比個位我…不過咩互相遷就blablabla 強調出面有好多小朋友,佢講到咁我唯有坐低啦其實心入邊係超唔想坐吧枱,對住塊玻璃好似好多人望,我又着短褲又腳短😂掂唔到地坐得唔舒服坐低咗叫完野食(幾分鐘時間),就見到果兩枱比二人坐左我心諗小朋友呢咁就搵返帶位哥哥問佢唔係話讓俾小朋友咩佢 : 因為我都唔肯定下一張係咩人,所以預計唔到但岩岩你唔係咁講喎佢仲答我:定係你介唔介意等多一陣,等另一邊個客走😂(未買單的)我:但我叫咗野食啦佢:咁你地食得快唔快?我:err 正常?(諗緊點解佢咁問)之後大家眼定定最後佢話好啦一係比呢張枱你啦(4人枱)我冇要求過4人的,一開始都係想要2人坐低咗仲聽到其他員工問做乜比呢張🥲我都係想平等待遇姐仲要二人枱本身已經小,狂嗌BC飛
2人枱真係比較少,五張飛都等咗成粒鐘
3點等到4點幾,4人枱遲黎仲快過我地坐低…
食物真係幾正,不過就有少少不愉快經歷
咁就搵返帶位哥哥問佢唔係話讓俾小朋友咩
佢 : 因為我都唔肯定下一張係咩人,所以預計唔到
但岩岩你唔係咁講喎
我:但我叫咗野食啦
佢:咁你地食得快唔快?
我:err 正常?(諗緊點解佢咁問)
之後大家眼定定
最後佢話好啦一係比呢張枱你啦(4人枱)
我冇要求過4人的,一開始都係想要2人
坐低咗仲聽到其他員工問做乜比呢張🥲
我都係想平等待遇姐
仲要二人枱本身已經小,狂嗌BC飛 A就冇點郁
講返野食
比想像中大份 食到好飽
落單有問過一齊上有冇問題,冇諗過咁快🤣
快過主食
想飯後甜品記得後上
都係不錯 雖然寫配薯角但係變咗薯條
雖然係好食,不過要等太耐
冇得book位減小小分